fbpx

Oldd fel a gyógyulás erejét: utazás a ThetaHealing™ Alap DNS szemináriumon keresztül 

 szeptember 19, 2024

By  Laszlo Rem

Oldd fel a gyógyulás erejét: utazás a ThetaHealing™ Alap DNS szemináriumon keresztül

A ThetaHealing™ Alap DNS szemináriuma az egyik legmeghatározóbb élmény lehet az életedben. Ahogy elmerülsz a módszer alapjaiban, olyan eszközöket sajátíthatsz el, amelyekkel átalakíthatod magad, feloldhatod a korlátaidat, és lehetőséget kapsz arra, hogy magasabb szintre emeld mind a személyes, mind a spirituális fejlődésed. Ebben a bejegyzésben bemutatom a szeminárium három fő témáját és három okot, amiért érdemes részt venned.

Mi a ThetaHealing™?

A ThetaHealing™ egy hatékony energia-gyógyító módszer, amely lehetővé teszi, hogy átprogramozd a tudatalattidat, elérd a Theta agyhullám állapotot, és kapcsolódj az istenihez, hogy fizikai, érzelmi és spirituális gyógyulást hozz létre. Vianna Stibal által kifejlesztett technika ötvözi a spiritualitást, a meditációt és a kvantumfizikát, és rövid idő alatt figyelemre méltó eredményeket érhet el.

Az Alap DNS szeminárium a ThetaHealing™ technikák elsajátításának kapuja, amely eszközökkel lát el, hogy meggyógyítsd magad és másokat, manifesztáld a vágyaidat, és teljes életet építs.


Három kulcstéma, amelyet a ThetaHealing™ Alap DNS szeminárium lefed

Korlátozó hiedelmek felfedezése és átalakítása
Sokan nem vagyunk tisztában azzal, hogy milyen mélyen gyökerező hiedelmek formálják életünket. Akár neveltetésünk, múltbeli tapasztalataink, vagy a társadalmi elvárások alakítottak ki bennünket, ezek a tudatalatti hiedelmek korlátozhatják a sikerhez, szeretethez és örömhöz való hozzáférésünket.
A szemináriumon megtanulhatod:

  • Hogyan azonosítsd és tisztítsd meg a tudatalattidban tárolt korlátozó hiedelmeket.
  • Hogyan alakítsd át a negatív gondolati mintákat, és cseréld le őket támogató hiedelmekre.
  • Hogyan használd az izomtesztelést annak megerősítésére, hogy mely hiedelmek befolyásolják az életedet.

Miért fontos ez: Képzeld el, hogy megszabadulsz attól a belső hangtól, amely azt mondja: „Nem vagyok elég jó” vagy „Soha nem leszek sikeres.” A ThetaHealing™ lehetővé teszi, hogy újraírjad a tudatalatti programozásodat, és egy olyan valóságot teremts, ahol a hiedelmeid támogatják az álmaidat.

Digitális festmény egy férfi fejéről, háttérben felhőkkel, amely a gondolatok és álmok világát idézi meg.

Kapcsolat a Minden Létező Teremtőjével
A ThetaHealing™ központi eleme az a meggyőződés, hogy mindannyian kapcsolatban állunk egy magasabb, isteni energiaforrással, amelyet a Minden Létező Teremtőjének nevezünk. Ez a kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáférjünk a korlátlan gyógyításhoz és betekintéshez, és pozitív változásokat hozzunk létre az életünk minden területén.
A szeminárium során megtanulhatod:

  • Hogyan lépj be a Theta agyhullám állapotába, egy meditatív állapotba, amely fokozza a Teremtővel való kapcsolatodat.
  • Közvetlen kommunikációt tapasztalsz ezzel az isteni forrással, ami lehetővé teszi a spirituális útmutatást és gyógyítást.
  • Gyakorolhatod azokat a technikákat, amelyekkel együttműködhetsz ezzel az energiával, hogy magad és mások gyógyítására használd.

Miért fontos ez: Legyen szó testi betegségről, érzelmi kihívásokról, vagy spirituális bizonytalanságról, ez az isteni kapcsolat tisztaságot, gyógyulást és belső békét kínálhat. A Theta agyhullám állapotán keresztül mélyebb értelemben érzékelheted a célodat és a világegyetemmel való kapcsolatodat.

Vágyaid megvalósítása
Miután megtisztítottad a korlátozó hiedelmeket, és mélyebb spirituális kapcsolatot alakítottál ki, a következő lépés az, hogy megtanuld tudatosan létrehozni azt az életet, amit szeretnél. A megvalósítás a ThetaHealing™ egyik alapvető technikája, amely lehetővé teszi, hogy a vágyaid valósággá váljanak.
A szeminárium során megtanulhatod:

  • Hogyan azonosítsd, mit szeretnél igazán az életben, legyen az bőség, szeretet, egészség vagy siker.
  • Hogyan tisztítsd meg azokat a blokkokat, amelyek megakadályozzák a megvalósítást, például félelmet, kételyt vagy önértékelési problémákat.
  • Hogyan használd a ThetaHealing™-et, hogy a tudatalatti hiedelmeket összhangba hozd a tudatos céljaiddal, így a megvalósítás könnyebbé és hatékonyabbá válik.

Miért fontos ez: A megvalósítás több, mint pusztán pozitív gondolkodás. Arról szól, hogy megtisztítsd a tudatalattiban rejlő akadályokat, amelyek talán szabotálják az erőfeszítéseidet. A ThetaHealing™ eszközöket biztosít arra, hogy tiszta képet alkoss arról, amit szeretnél, és vonzd be az életedbe.


Három ok, hogy részt vegyél a ThetaHealing™ Alap DNS Szemináriumon

Színes, absztrakt virág, amely a változás és az élet vibráló energiáját ábrázolja.

Érzelmi és mentális blokkok feloldása
Úgy érzed, hogy valami gátol az életed egyes területein? Legyen szó párkapcsolatokról, karrierről, egészségről vagy személyes boldogságról, a tudatalatti hiedelmek gyakran lehetnek ezeknek a problémáknak a gyökerei. Az Alap DNS szeminárium segít ezeknek a blokkoknak a felismerésében és feloldásában, így könnyebben haladhatsz előre.

Hogyan segít a ThetaHealing™: A ThetaHealing™ technikák lehetővé teszik, hogy belépj a Theta meditációs állapotba, ahol hozzáférhetsz és átalakíthatod a tudatalatti hiedelmeidet. Az érzelmi terhek és mentális korlátok eltávolításával könnyebbnek, magabiztosabbnak érezheted magad, és készen állsz új lehetőségek befogadására.

Szellemi kapcsolat erősítése
Ha mélyebb spirituális élményre vágysz, a ThetaHealing™ közvetlen kapcsolatot nyújthat az isteni forrással. Akár már régóta spirituális úton jársz, akár csak most kezded, a szeminárium segít erősíteni a kapcsolatodat a Mindenség Teremtőjével, ami mélyebb betekintést, gyógyulást és útmutatást hoz az életedbe.

Hogyan segít a ThetaHealing™: Irányított meditációk és gyakorlatok révén megtanulod, hogyan lépj be a Theta agyhullám állapotába, ahol kapcsolatba léphetsz az isteni energiával. Ez a kapcsolat nemcsak a gyógyulásban segít, hanem abban is, hogy bölcsességet nyerj az élet kihívásainak kezeléséhez, és elegánsan, tisztán láss.

Az ideális élet megteremtése
Küzdesz, hogy megvalósítsd a céljaidat? Legyen szó bőségről, szerelemről vagy boldogságról, a ThetaHealing™ gyakorlati eszközöket kínál arra, hogy vágyaid valóra váljanak. A szemináriumon tanított technikák segítenek összehangolni a tudatalatti hiedelmeidet a tudatos céljaiddal, így könnyebben vonzhatod be azt, amit szeretnél.

Hogyan segít a ThetaHealing™: A negatív hiedelmek feloldásával és a pozitívak befogadásával vonzóvá válsz a vágyaid számára. A ThetaHealing™ lépésről lépésre vezet, hogy eltávolítsd az akadályokat, így a megvalósítás természetes része lesz az életednek.


Mit fogsz megtanulni az Alap DNS Szemináriumon

A ThetaHealing™ Alap DNS szeminárium célja, hogy erőteljes eszközökkel lásson el téged az önátalakításhoz és a gyógyuláshoz. A szeminárium során mélyrehatóan megismerkedsz különböző technikákkal, amelyek segítenek felszabadítani teljes potenciálodat. Az alábbiakban a fő témakörök találhatók:

Színes absztrakt háttér hullámformával, amely az agyhullámok dinamikus mozgását idézi fel.

A Theta agyhullám állapota
Az első dolog, amit megtanulsz, az az, hogyan férhetsz hozzá a Theta agyhullám állapotához, amely egy mély meditációs állapot, ahol a gyógyulás történik. Ebben az állapotban közvetlen kapcsolatot alakíthatsz ki a Mindenség Teremtőjével, lehetővé téve az érzelmi, szellemi és fizikai gyógyulást.

Miért fontos ez: A Theta állapot elsajátításával képessé válsz gyorsan áthelyezni az energiát, segítve magad és mások gyógyulását. Ez az isteni energiához való kapcsolat felgyorsítja a változás megteremtését az életedben.

Hiedelem- és érzésmunka
A tudatalatti hiedelmeink alakítják a valóságunkat. A szemináriumon megtanulod, hogyan azonosítsd és szabadulj meg a tudatalattidban tárolt korlátozó hiedelmektől. Emellett gyakorolhatod, hogyan ültess be új, erősítő hiedelmeket és érzéseket.

Miért fontos ez: Ezek a technikák lehetővé teszik, hogy megszüntesd a problémák gyökér okait – legyenek azok érzelmi, mentális vagy fizikai jellegűek. Miután ezeket a korlátozó hiedelmeket felszámoltad, helyükre támogató érzelmek és gondolatok lépnek, amelyek segítik a sikeredet és jólétedet.

A Létezés Hét Síkja
Mélyreható megértést nyersz a Létezés Hét Síkjáról, amelyek a valóság szellemi szintjei, és befolyásolják mindennapi életünket. Ezek a síkok betekintést nyújtanak a különböző energiákba, a fizikai világtól az isteni teremtésig.

Miért fontos ez: Az, hogy megtanuld, hogyan navigálj és dolgozz ezekkel a síkokkal, tisztább megértést ad a szellemi energiáról és arról, hogyan hat ez az élet minden aspektusára – a kapcsolataidtól a személyes fejlődésedig.

Teremtés
A szeminárium egyik alapvető része, hogy megtanuld, hogyan valósítsd meg a vágyaidat. A ThetaHealing™ technikái segítenek eltávolítani a tudatalatti blokkokat és összehangolni a gondolataidat, érzéseidet és energiádat azzal, amit igazán akarsz.

Miért fontos ez: A teremtés sokkal könnyebbé válik, amikor megszabadulsz a korlátozó hiedelmektől. Ez a rész gyakorlati lépéseket nyújt, hogy megvalósítsd a céljaidat, álmaidat és vízióidat.

DNS Aktiválás
A szeminárium során megtanulod, hogyan aktiváld a DNS-edet. Ez az aktiválás felébreszti a szellemi és intuitív képességeid rejtett részeit, lehetővé téve, hogy magasabb tudatossági és gyógyulási szinteket érj el.

Miért fontos ez: A DNS aktiválása fokozza az általános szellemi fejlődésedet, megkönnyítve, hogy kapcsolatba lépj az intuícióddal, és mélyebb szinten gyógyulj.

Gyógyítás
Végül, a szeminárium egyik legátalakítóbb része az, hogy megtanulod, hogyan gyógyítsd meg magad és másokat isteni energiával. Ezeket a technikákat osztálytársaiddal gyakorolod, lehetővé téve, hogy első kézből tapasztald meg a ThetaHealing™ erejét.

Miért fontos ez: Legyen szó fizikai betegségekről vagy érzelmi sebekről, ezek a technikák mélyreható, tartós változást hoznak. A szeminárium végén képes leszel gyógyítani magad, és gyógyulást kínálni másoknak is, pozitív energia hullámot teremtve az életedben és a közösségedben.

Végszó

A levegőben repülő nő mögött egy város terül el, a szabadság szimbólumaként.

A ThetaHealing™ Alap DNS szemináriuma egy mélyreható élmény, amely új lehetőségeket nyit meg a gyógyulás és a spirituális fejlődés terén. Ha készen állsz arra, hogy felold a korlátaidat, manifesztáld a vágyaidat, és megtanuld, hogyan hozhatsz pozitív változást mások életébe is, akkor ez a szeminárium számodra készült.


Tudtad?

A ThetaHealing Certification of Science a legmagasabb szintű minősítés a ThetaHealing™-ben. Ez azt jelenti, hogy a gyakorló elvégezte az összes alapvető ThetaHealing™ tanfolyamot, és mély szinten elsajátította a módszert.

Az, aki rendelkezik ezzel a minősítéssel, általában több tanulási szakaszon ment keresztül, beleértve az Alap DNS és az Haladó DNS szemináriumokat, az Intuitív Anatómia, a Betegségek és Rendellenességek szemináriumokat, egészen a DNS3 szemináriumokig. Emellett különböző oktatói képzéseken is részt vett, amelyek lehetővé teszik, hogy másoknak is tanítsa a technikákat.

E minősítés birtoklása azt is jelenti, hogy az illetőt elismert szakértőként tartják számon, és jogosult minden szinten, beleértve a haladó tanfolyamokat is, ThetaHealing™ oktatásra. Ez a mély ThetaHealing™ elvek megértését, jelentős spirituális fejlődést és azt a képességet jelzi, hogy másokat is segíteni tudnak a gyógyulási potenciáljuk kibontakoztatásában.

Például, ezzel a minősítéssel egy gyakorló képes szemináriumokat vezetni, jövőbeli Theta Healer-eket képezni, és összetett gyógyulási folyamatokon végigvezetni az embereket magas szintű szakértelemmel és tapasztalattal.

Laszlo Rem


Rém László a THE REAL SHIFTER Programok megalkotója, amely a megszokott módszerektől eltérő megközelítést kínál, ötvözve a valóságot és a spiritualitást, a nyugati tudást és a keleti filozófiákat, vezető coach-ok, mesterek és tanárok által bevált technikákkal.