A manifesztálás (teremtés) hülyeség! 

 március 26, 2022

By  Laszlo Rem

Egy igaz történet alapján…

„Nekem semmi sem megy! Hiába manifesztálok, egyszerűen semmi, de semmi se jön! És egy ideje pedig már neki sem állok tervezni, mert minden alkalommal oda lyukadok ki, hogy ezzel kell beérnem!”

Éva (hívjuk így) egyébként alkalmazott. Már több, mint 5 éve dolgozik egy olyan gyárban, ahol szereti a főnökét, és szereti a többieket is. Jó a légkör! Azon is gondolkodik, hogy szeretne több szabadidőt, és nem mellékesen több pénzt is. Lehetőleg úgy, hogy közben jól érezze magát, és ne nagyon kelljen már erre különösen figyelnie. Amolyan passzív jövedelem.

manifesztálás

Ezzel a helyzettel gyakran találkozom, a saját életemben is! Akkor is, ha a ThetaHealing Filozófiáját tanítom már vagy 6 éve, állandó figyelmet kíván a manifesztálás.

Ahogy említettem Éva egy gyárban dolgozik. Azt jelenti, hogy legalább hetente négyszer megjelenik a munkahelyén, és felveszi a munkát. Mivel már legalább 5 éve dolgozik ott, és munkájára sincs panasz, azt is gondolhatjuk, hogy jó abban, amit csinál. Szóval megjelenik, reggelente, odamegy a helyére, és teszi a dolgát. Ezért pedig naponta megkapja az elismerést, pénzben is. Fizetésért dolgozik. Azt tudjuk már, hogy jól érzi magát itt. Főnökét is szereti, még sohasem volt ilyen főnöke.

Gyakran vágyik arra, hogy több pénze legyen, és arra is, hogy még több szabadideje legyen. Terveket szőtt. Például egy jó befektetés egy olyan ingatlanba, amit aztán ki lehet adni! Vagy egy büfékocsi, ahol saját sütésű ételeket lehet eladni! Amúgy csodálatos dolgok. Azt is már megtervezte, hogy a lakást meg kell venni, és akkor lesz igazán jó. A büfékocsival is van némi tapasztalat, de igazából nem sok.

Amikor elkezdtünk beszélgetni, egy két dolog kiemelkedett a történetében. Az egyik, hogy alig várja a hétvégét, mert akkor lehet igazán pihenni. Hétközben ott van a munka. Időben kell kelni, lefeküdni, és a munka sem pihentető, finoman szólva!

Mindig több van.... Olvasd tovább!

 Éva elméje egy csodás hurkot rakott össze! aminek természetesen sokkal több összetevője van, mint amit itt most leírtam! De egyből látszott rajta, amint elkezdtünk ezzel mélyebben foglalkozni! Az egyik vágy, hogy olyan munkahelyen dolgozzon, ahol jó a közösség, megtörtént! Nem a kedvenc munkahely, de az egyik legbiztonságosabbnak tűnő. Biztos állás, fizetéssel, kellemes emberekkel. Ez amúgy az egyik legnagyobb vágya volt korábban! Az új vágyak viszont még tele vannak félelmekkel. mi fog történni? Hogyan lesz meg a több tízmillió arra az ingatlanra? Hogyan pihenjek, ha hétvégén a büfékocsiban kell dolgozni? Mi lesz a többiekkel, akikkel szeretek együtt lenni? hogyan lesz több pénzem, amikor elmaradnak a kliensek? És még vagy ezer másik talány.

Az egyik dolog, ami gyorsan felmerült a beszélgetésből, hogy az elme abban érzi magát biztonságban, amit ismert. Az elme pedig, ha csak nem ismer más egyéb lehetőséget, csak is kizárólag a biztosra törekszik! Amit az elme biztonságosnak fogad el. Ha ez napi 20 km gyaloglás, akkor az. Ha napi 4 óra a tévé előtt, akkor az. És minden más veszély!!! Azért természetesen olyan praktikákat használ, amelyek azt a célt szolgálják, hogy még véletlenül se hagyjuk el a biztonságot.

Az új ötleteknél, először még sokkal többet „kell harcolnia”. Több eszközt kell bevetnie. Később már elég csak azt felvillantani, hogy „Ez úgy sem sikerülhet!”. „Nem megy ez Neked!” Vagy, „ez neked sohasem fog sikerülni!”

Ekkor gyakran elhisszük, hogy ez az igazság, és nem is vesszük a bátorságot, vagy energiát, hogy megnézzük mi is van a háttérben!

Ahogy beszélgettünk Évával az is hamar kiderült, hogy az erős vágy, hogy kellemes helyen dolgozzon, és az a biztonság, amit a havi fizetés jelent, nem csak a kényelmesség. Ezt bizony Ő teremtette! Ez volt a korábbi vágya! Ami annyira jól sikerült, hogy meg is feledkezett erről a tényről. Mert ez egy fontos építőelem. A további vágyakkal már más a helyzet. Azért annyira fontos elem a fenti, mert ha nem veszi észre, hogy ezt ő teremtette, de a fókusz azon van, hogy „Ez már nem jó”, akkor az elmélye ezt önmaga ellen fogja felhasználni! És NEM szabotál! egyszerűen létrehozta azt a programot, hogy 1: Maradj meg amellett, amit ismerünk! 2: miből gondolod, hogy a következő vágyad jobb lesz, mint ez?! Maradjunk az egyes pontnál!  

 A következő lépés is érdekes volt. Éva azt mondta, hogy például a lakásbefektetés számára jó lenne, de akkor, ha már az övé. Meg kell venni! ami egy logikusnak tűnő lépés, nem? De ennek igazából az az üzenete, hogy „még több pénz = még több abból, amiből most van pénzed”! Mert ez a logikus! De mi van most? Fáradtság, kevesebb pénz, mind amire vágyik, több lefoglaltság, nehezebb élet…. stb. stb. Mert ezt látja abból, ami jelenleg van. Erre pedig egyértelmű az elméje válasza: „Ezt te sem gondolod igazán???!!! Hagyjuk már! Ezt nem teheted!” És hasonló a büfékocsival, de már nem is nagyon kell az elmének érvelnie. Elég a „fárasztó” kártyát kijátszani. Egyszerűen Éva figyelme már nem veszi figyelembe azt a tényt, hogy ezt ő teremtette. Ő hozta létre, részese a folyamatnak. Ami egy ötletből és mellette érzelmekből jött létre. És a legfontosabbat, hogy EZ SIKERÜLT!

És akkor, van megoldás??? Vagy mindenképp az elme játékának vagyunk mind kiszolgáltatva?

Gondolom Kedves olvasó, már ki is találtad. Az elmének nem kiszolgáltatottjai vagyunk, hanem a védelme alatt! ÓRIÁSI KÜLÖNBSÉG! Ha ezt így nézed, akkor érted már, hogy miért nem működnek igazán a „lépj ki a komfortzónádból!” típusú megközelítések?! Az elméd MINDENT a komfortzónádon kívülinek ítél, ami nem a megszokott! Az ellen pedig bevet mindent! De tényleg mindent! És emiatt, minden, ami nem része ennek a komfortzónának, nem tud megmaradni.

Az egyik fontos dolog a manifesztációnál, hogy legyen fogalmad arról, hogy mit is szeretnél! Tudd azt, hogy mi az, ami leginkább szeretnél! A világbéke szép dolog, de egyben lehet, hogy olyan nagy falat neked, amire kapásból 10 dolgot felhozol, hogy miért nem is működőképes! Ekkor pedig megállítod a teremtés menetét! Ha már Te nem hiszel abban, vagy nem tudod, hogy mi az, amit akarsz, akkor, hogy szervezkedjen érted az Univerzum? Pontosabban, azt fogja megszervezni, amit rezgések formájában kibocsájtasz!

Ugyanez van azzal, hogy mennyire hiszel magadban? Ami lássuk be, nép-elváltozás! Éva vágyait is ezzel szerelte le az elméje. (Tehát önmaga védelmi mechanizmusa!) És az utóbbi 3 évben lépésről lépésre le is építette a vágyait. Sőt még egy lépéssel még jobban be is biztosította a helyzetet az elméje: „nem vagy jó ehhez!”

Fel kellett volna vennem videóra Éva arckifejezését, amikor egy másik perspektívában néztük meg a jelent!

  • Amikor rájött arra, hogy a munkahelyét tényleg ő teremtette, és mi mindent kap azáltal, hogy ott dolgozik.
  • Hogy mennyire hamis az a kép, hogy ő nem is tud teremteni, viszont benne él abban, amit korábban megálmodott, csak épp elhitte, hogy többet nem lehet.
  • Hogy mennyire nem igaz az, hogy nem eléggé jó, vagy ügyes, vagy, hogy nincs hite, holott minden reggel bejár a munkahelyére. Energiát és cselekedetet tesz valamibe, amit csinál. Reggelente nem kell azon gondolkodni, hogy vajon tudja-e mi a feladata, és meg tudja-e tenni azt, hanem megy, és csinálja a dolgát. Tehát abszolút hite van, csak nem vette észre.
  • Azt is, hogy már tudja milyen érzés az, hogy valami, amit nem lát, nem tud megfogni, boldogsággal és örömmel tudja eltölteni. Vegyük például azt a megállapodást, hogy a munkájáért pénzt kap. Nem előre, hanem utána. Tehát hisz abban, hogy a munkája értékes Ezt pénz formájában is elismerik. És amikor megjön az értesítés a hó elején a fizetésének utalásáról, akkor benne van az elismerés, az öröm, a biztonság érzése.

Tehát igazából már amúgy is mindent csinál, ami manifesztációhoz kell! Nem kell semmit sem megtanulnia, mert már csinálja. Nem kell több ezer feltételt teljesíteni, mielőtt ezeket eléri, mert már jelen van az életében! „CSAK” a fókuszt kell áthelyezni.

  • Tudni, hogy mit is akar, és azt miért!
  • Tudni, hogy a dolgok menete az, hogy amint ezt kideríti, az Univerzum, Isten vagy csillámpóni elkezd azért szervezkedni, hogy ez megjelenhessen a fizikai valóságban.
  • Tudni azt, hogy amint felfedezi, hogy milyen érzésekkel lesz másabb az élete, vagy épp több ugyanabból, jelenti az igazi szándék kifejezését! Nem azt és nem akkor „kapjuk”, amit szavakkal kifejezünk, hanem azt, amit rezgéssel, energiával, érzésekkel és akkor, amikor az valóban a legjobbkor érkezik számunkra.
  • Tudni azt, hogy mikor érkezik el a hit, abban, hogy az egész valóban megvalósul, és a legjobb, amit csak tehet, hogy szabadjára engedi a megvalósulási formát.
  • Elfogadni azt, hogy lehetséges ez, és kész arra, hogy ismét emlékezzen arra, hogy a Mindenség Teremtője, a Forrás, Jehova vagy Krisztus és közötte nincs különbség!
  • És azt is tudni, látni, hinni, elfogadni, hogy neki is óriási szerepe van az egészben! Ő indítja el a folyamatot!

Éva talán még nem hitte el minden bizonnyal, hogy ez valóban így fog megtörténni. De az elméje már nem tudja ugyanazzal a hittel elaltatni, mint korábban.

Ahogy Téged sem!

Ahogy Te is felismered, hogy hol, mikor és miért hitted el, hogy az elméd irányít, és tud mindent jobban?!

Ahogy Neked is megvannak a tapasztalataid, érveid, tudásod, emlékeid, és azt is, hogy emlékeztetve vagy arra, hogy ki is vagy valójában!

Laszlo Rem


Rém László a THE REAL SHIFTER Programok megalkotója, amely a megszokott módszerektől eltérő megközelítést kínál, ötvözve a valóságot és a spiritualitást, a nyugati tudást és a keleti filozófiákat, vezető coach-ok, mesterek és tanárok által bevált technikákkal.